Pyszne i zdrowe śniadania kolorowe

Dzisiaj klasa 1B samodzielnie przygotowywała śniadanie?. Na stole pojawiło się prawdziwe masło, pieczywo????, pasta jajeczna?, wędliny??, sałata, rzodkiewki, ogórki?, pomidory?, szczypiorek. Po cichutku „przemyciliśmy” keczup i majonez. Dzieci mówią, że bez tego nie ma fajnych kanapek ?. Tata Patryka zadbał o higienę pracy, był fartuch ochronny i czepki na głowę. I tak przygotowani uczniowie rozpoczęli śniadaniową przygodę. Zapach śniadania roznosił się ponoć po całej szkole i drażnił pozytywnie podniebienia innych. Naszymi umiejętnościami pochwaliliśmy się częstując kanapkami??? naszą Dyrekcję. Kochani Rodzice! O przygotowanie śniadania w dni wolne od szkoły nie musicie się już martwić?!

Ewa Jędrzejewska